On Ramp

Hladký start do světa pohybu

Cena: 600 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Jste ve cvičení začátečníci? Začněte správně s kurzem ON RAMP!

Měsíční přípravný kurz pro začátečníky, v němž znovu objevíte přirozené pohyby, o kterých jste možná ani nevěděli, že je umíte. Rozhýbete klouby a aktivujete střed těla, díky čemuž bude učení dalších pohybů mnohem jednodušší. Také se seznámíte s technikami základních cviků. Zkrátka příjemný start na vaší cestě za pohybem a zdravým tělem.

Obsah programu

4

TÝDNY

3

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Aktivace středu těla: Zlepšíte držení těla, pomůžete si od bolesti a posílíte core.
  • Mobilizace kloubů: Poznáte nové rozsahy pohybu, protože kloub, který se hýbe, je zdravý.
  • Základní pohybové vzorce: Naučíte se principy pohybu, které využijete v posilovně i životě.
  • Techniky posilovacích cviků: Seznámíte se s technikami cviků, které potkáte nejen v našich programech.

Proč?

Uvědomujeme si, že začít je často ten nejtěžší krok. Poprvé přijít do posilovny je nesmírně náročné a trvá dlouhou dobu, než člověk sám zjistí, co má vlastně dělat. Proto jsme připravili tento program právě pro začátečníky. Dostanete do ruky základní plán pro přípravu těla a trénink v posilovně. A není to zdaleka jen o činkách. Rozhýbete klouby, zlepšíte držení těla, naučíte se lépe hýbat a orientovat se v různých cvicích. Díky On Rampu budete připraveni na vše. Když víte, co máte dělat, je lehčí se u cvičení udržet. Díky kvalitním základům je pak pokrok také mnohem rychlejší. Strukturovaný program s postupnými cíli také udrží vaši pozornost, takže se nemusíte obávat ztráty motivace a následného konce cvičení, který zná mnoho začátečníků.

Jak?

Začátečníci se z nevědomosti často dopouštějí mnoha chyb, které zpomalí jejich pokrok. On Ramp jsme sestavili tak, aby vás naučil veškeré důležité základy i tipy, které vám ulehčí práci. Skrz dech a aktivační cviky zapracujete na nitrobřišním tlaku a správném zpevnění středu těla. To zaručeně poznáte při jakémkoliv posilování. Ovládnete základní pohybové vzory jako dřep, předklon, tahovou i tlakovou sílu. Získáte výhodu ve všech populárních cvicích - od mrtvých tahů až ke shybům. Funkčními metodami zlepšíte pohyblivost kloubů, jejich zapojení, stabilitu a vyvážení - dáte sbohem dysbalancím a špatné postuře. Vaše obzory rozšíří tréninky zaměřené na méně známá ale důležitá témata jako rovnováha a koordinace.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU