Athletic Division

Atletický potenciál a výkon nejen pro sportovce

Cena: 900 Kč

Chci týden zdarmaZakoupit program

Poznejte, jakých výkonů je vaše tělo schopné!

Chcete radikálně zlepšit svou fyzickou kondici a vybudovat si širokou základnu pro pohyb nejen ve sportu? Síla, rychlost, obratnost, vytrvalost - Athletic Division je přesně to, co hledáte! Pevné základy mobility, koordinace a aktivace středu, účinný silový trénink a nakonec budování rychlosti, výbušnosti a vytrvalosti pomocí promyšlených tréninků, které vás budou bavit.

Obsah programu

12

TÝDNŮ

3-4

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Přípravná fáze: Základní mobilizace, aktivace HSS a zlepšení koordinace.
  • Silová fáze: Vyvážení, strukturní rovnováha a budování maximální síly.
  • Výbušná fáze: Cviky zaměřené na rychlostní a explozivní sílu.
  • Kondiční fáze: Vytrvalost a kardiovaskulární kondice díky temným WOD.

Proč?

Síla, rychlost, výbušnost, vytrvalost. Existuje spousta programů, které je rozvíjí samostatně a dělají to velice dobře. Málokdo se ale zabývá uceleným zlepšováním všech těchto atributů a jejich propojením do dynamického celku. Právě proto jsme vytvořili Athletic division – náš nejkomplexnější program. Ve čtyřech fázích vše postupně vybudujete a spojíte do jednoho celku, který označujeme jako "Atletický potenciál" – schopnost podávat dobré výkony, bez ohledu na arénu. Před absolvováním programu doporučujeme odjet si kurz On Ramp.

Jak?

Protože vše nejde dělat najednou, je program rozdělen do fází. Nejdříve zapracujete na základech jako mobilizace, aktivace chodidel, koordinační schopnosti, strukturní rovnováha a správné zapojení hlubokého stabilizačního systému. Následovat bude trénink maximální síly, který položí základy pro výbušnost a rychlost. Vše zakončíte tréninkem kardiovaskulárního systému a vytrvalosti. Každá fáze má své speciálně navržené tréninky a rutiny včetně programování.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU