Ramena a lopatky

Síla, stabilita, obratnost

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Poznej sílu zdravých ramen a lepšího držení těla!

Lopatky a ramena jsou neoddělitelná dvojice. Jejich správná funkce a kooperace tvoří naprostý základ pro sílu a zdraví horních končetin. Je jedno jestli hodně posilujete, nebo cítíte, že něco není ok. Protáhněte a stabilizujte ramena, rozhýbejte a aktivujte lopatky – odměnou vám bude větší síla, lepší držení těla a dlouhodobá aktivita bez bolesti.

Obsah programu

3

RUTINY

30

CVIKŮ


  • Obnovení funkce: Jemným rozcvičením aktivujete zamrzlé svaly lopatek a ramen - základní předpoklad pro dobrou posturu a správné cvičení.
  • Mobilita a stabilita: Zdravé lopatky a ramena jsou pohyblivé i stabilní v mnoha směrech. Jen tak můžete plně využít jejich potenciál.
  • Posílení ramen a lopatek: Posílíte problematické části řetězce tak, abyste předešli vzniku dysbalancí a přetížení.

Proč?

Pokud přemýšlíme o síle a zdraví horních končetin, musíme začít u lopatek a ramen. Lopatky jsou prvním článkem silového řetězce rukou. Velké zádové svaly okolo umožňují generovat velké množství energie, která se pak přenáší přes ramena, lokty a zápěstí do úchopu. Ramena jsou nejmobilnějším kloubem a umožňují nám velkou flexibilitu v tom, jak končetiny používáme. Společné fungování musí být vyváženým koncertem, jinak vznikají potíže.

Jak?

Prvním krokem pro většinu lidí bývá aktivace lopatek. Uvědomit si, jak se pohybují a rozhýbat je všemi směry. Práce s rameny pak přirozeně navazuje. Ramena disponují velkým rozsahem pohybu a často bývá problém s kontrolou a stabilizací. V našich rutinách zohledňujeme všechny tyto aspekty. Díky tomu získáte lopatky a ramena která dobře fungují a jsou schopna pokročilejších úkonů spojených se silovým tréninkem.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU