Střed těla

Síla a správná funkce

Cena: 600 Kč

Chci trénink zdarmaZakoupit program

Aktivní a silný core pozdvihne váš trénink a život do nových výšin!

Trénink středu těla nelze podceňovat. Je zásadní pro držení těla, prevenci bolesti zad a rozvoj jakýchkoliv atletických dovedností. S našimi vedenými tréninky to zažijete na vlastní kůži. Od dýchání, přes správné postavení až po účinné cviky. Dostanete zkrátka vše, co je potřeba.

Obsah programu

5

TÝDNů

2

TRÉNINKY TÝDNĚ

  • Správné uspořádání a aktivace: Pozice hlavy, hrudníku a pánve, která umožní dobře zapojit všechny stabilizační svaly.
  • Základy dýchání: Vytváření nitrobřišního tlaku, dobrý nádech, aktivní bránice a pánevní dno.
  • Kombinace statických a dynamických cviků: Střed těla, který vás podrží v každé situaci.

Proč?

Práce na středu těla byla dlouho redukovaná na cviky zaměřené spíše na vzhled, popřípadě opomíjena úplně. Přitom na správném nastavení pánve, hrudníku, aktivaci povrchových i hlubokých svalů a v neposlední řadě bráničního dýchání závisí téměř vše, co děláme. Velký výkon, zdravá záda, správné držení těla – bez dobrého středu nic nefunguje správně. Z jeho tréninku bude profitovat začátečník i pokročilý cvičenec.

Jak?

Střed rozhodně nejsou jen břišní svaly. Správné dýchání, postavení pánve a hrudníku, vyvážení celého svalového korzetu – vše musí hrát společně. Proto se v programu krom cviků dozvíte i spoustu doplňujících informací ke správnému nastavení těla a práci s dechem. Nejprve položíme pevný základ na statických pozicích, ze kterých dále navážeme na aktivní práci a to ve všech posilovacích směrech. Program je rovněž doplněn o uvolňující cviky.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU