Základy akrobacie

Elegantní pohyb na i nad zemí

Cena: 600 Kč

Zakoupit program

Akrobacie nám pomáhá udržet si vnitřní mládí. Zkuste to také!

Rovnováha, koordinace, ladnost a zábava. S naším pečlivým vysvětlením a vedenými videi je to hračka. Začnete svým tempem a velice jednoduchými prvky. Jak porostou vaše dovednosti, rozšíří se i arzenál dovedností. Nakonec budete překvapeni, co zvládnete!

Obsah programu

4

PRVKY

4

STUPNĚ PROGRESE

  • Cílové dovednosti: Makako, motýlek, hvězda bez rukou a kotouly do všech směrů.
  • Postupná cesta: Začnete od základních variant a s každým stupněm se posunete blíž k cíli.
  • Příprava a kompenzace: Během tréninků se naučíte orientovat v prostoru, pracovat s těžištěm a pohybem vlastního těla.

Proč?

Akrobacie v jakékoliv formě je skvělý způsob, jak zlepšit rovnováhu, koordinaci a kontrolu svého těla. Často je vnímána jako zábava pro děti nebo extrémní sportovce, což je velká škoda, protože má co nabídnout prakticky každému. Lepší kontrola totiž znamená i bezpečnější pohyb a učení se nových věcí přináší soustředění a radost. Krom toho akrobatických prvků existuje nepřeberné množství. A spousta z nich tak jednoduchá, že začít může skutečně každý. Poté už je na vás, jak daleko chcete jít.

Jak?

Koncovým cílem programu je naučit se 4 pohyby (makako, motýlek, hvězda bez rukou a kotouly do všech směrů). Rozvrh je sestavený jako čtyři stupně na sebe navazujících progresí, které k těmto pohybům vedou. Začnete při zemi, přenášením váhy a budováním základní obratnosti a s každým stupněm se posunete blíž k cíli. V programu není žádné časové omezení – je na Vás, jakou dobu se budete každému stupni věnovat. Všechny progrese jsou názorně vysvětleny a předvedeny, takže se nemusíte bát, že se ztratíte.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU