Taneční program

Zábavný pohyb pro radost a uvolnění

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Zahoďte starosti za hlavu a naučte se hýbat s lehkostí!

Tanec je jedna z nejpřirozenějších forem pohybu a sebevyjádření. V určité míře ho máme v sobě každý. Tanec nám může přinést mnoho dobrého: lepší vnímání rytmu, koordinaci, uvolnění a radost. S našimi vedenými lekcemi to vše zažijete na vlastní kůži. Program je vhodný pro širokou veřejnost.

Obsah programu

2

LEKCE

15

TANEČNÍCH POHYBŮ

  • Vedená lekce: Každý trénink je vlastně dlouhou videolekcí, kterou můžete lehce následovat. Samozřejmostí jsou doplňková instruktážní videa. 
  • Rytmus: Naučte se napojit na přirozené vnímání rytmu, které máte v sobě.
  • Koordinace: Schopnost ovládat své tělo a znát jeho možnosti se hodí každému.
  • Uvolnění: Hoďte starosti za hlavu a naučte se uvolnit tělo i mysl.  

Proč?

Každý z nás je předurčen k tanci. Ať si to uvědomujeme nebo ne, rytmus a schopnost sebevyjádření máme v sobě. Kolikrát jste si kývali hlavou do rytmu vaší oblíbené písničky – jeden z příkladů přirozeného rytmu. Tanec je jednou z našich přirozeností a jeho trénink nám může přinést mnoho výhod. Od fyzických jako lepší koordinace a ovládání našeho těla až po neméně důležité uvolnění a hlavně RADOST.

Jak?

Učit se tanec je zpravidla spojeno s učením kroků či naučených sestav. My chceme ale učit jiný druh tance – vycházející právě z přirozeného rytmu. Tanec je totiž nejen specifický styl, ale i souhrn principů, které vám pomohou efektivněji a přirozeněji se hýbat. Navážete spojení se základním rytmem a naučíte se na něm stavět. Zlepšíte si koordinaci a otevřete nové možnosti pohybu. Uvolníte tělo i mysl, což vám umožní hodit za hlavu starosti běžného dne. Program je založen na videolekcích, které můžete lehce následovat. Zvládne to opravdu každý!

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU