Zápěstí a lokty

Posílení nejmenších kloubů

Cena: 300 Kč

Zakoupit program

Máte problémy se zápěstími a lokty? Tato rutina je přesně pro Vás!

Moc práce na počítači? Špatný odhad při posilování? Zdravé lokty a zápěstí bez bolesti jsou základem pro kvalitní život. Rukama manipulujeme neustále a jakákoliv bolest v této oblasti zásadně zhoršuje naši pohodu a schopnost interakce se světem. Dobrá zpráva je, že i zápěstí a lokty můžete posílit a vyvážit jejich funkci tak, aby Vám sloužily co nejdéle. A možná budete překvapeni, co vše dobře posílené zápěstí a lokty umožňují.

Obsah programu

2

RUTINKY

20

CVIKŮ


  • Obnovení rozsahu: Pomocí protahovacích a mobilizačních cviků vyženete ze zápěstí a loktů zatuhlost, která často vede k nepohodlí a bolesti.
  • Vyvážení síly: Posílíte svaly rovnoměrně tak, aby nevznikalo přetížení. Zapojíte i zapomenuté oblasti a rozsahy pohybu.
  • Lepší odolnost: Zápěstí a lokty jsou poměrně choulostivé klouby - to ale neznamená, že je nemůžete posílit.

Proč?

Zápěstí a lokty jsou jedny z nejintenzivněji používaných kloubů v těle. V dnešní době často trpí, především opakující se, monotónní zátěží. Ať je to práce na počítači nebo špatně zvolené posilování. S bolestí a horší funkcí se ale nemusíte smířit. Stačí jim věnovat péči a i zdánlivě trvalé problémy se dají rozhýbat. Vybudovanou kapacitu pak poznáte na síle i jistotě. Tím se lépe připravíte třeba na trénink stojky nebo posilování.

Jak?

Program obsahuje rutiny, které dlouhodobě používáme my i naši klienti. Fungují na principu obnovení rozsahu pohybu, kontroly a síly ve všech úhlech, kterými klouby disponují. Jednostranné zatížení je totiž často příčinou problémů. Rutiny mohou být první pomocí při problémech s přetížením nebo monotónní zátěží, ale i skvělý doplněk vašeho tréninku. Vše v komentovaných videích a přehledně zpracovaných protokolech.

Výhody naší platformy

Cvič kdykoliv a kdekoliv

Dark Side Academy můžeš používat kdekoliv, kde máš přístup k internetu Doma, v posilovně, venku, na hřišti nebo třeba v garáži.

Vyzkoušej týden zdarma

Ke každému programu nabízíme týdenní přístup zdarma, aby sis mohl vyzkoušet všechny cviky a poznat, zda ti program vyhovuje.

dosáhni svého cíle

Každý program je založen na naší mnohaleté praxi a je sestaven tak, aby ti pomohl dosáhnout tvého cíle.

UKÁZKA Z PROGRAMU